Menu Sluiten

Woody » Fashion in Belgium

Woody

Office Dulle Grietlaan 1 Gent 9050 Belgium Tel: +32 (09) 217 00 89 Website: woodyworld.com

More Info

Wie zijn we?

Woody ken je vast wel van de kleurige pyjama’s en slaapkleedjes. Het merk pakt elk seizoen uit met pyjama’s en homewear in drie dierenthema’s. De drie dieren komen tot leven op de pyjama’s, slaapkleedjes, het bedlinnen, de zwemkledij en de pantoffels.

Het Belgische pyjamamerk, met hoofdzetel in Gent, viert in 2019 reeds zijn 25e verjaardag. Sinds de oprichting van Woody in 1993 zijn originaliteit en kwaliteit de stokpaardjes geweest in het ontwerp- en productieproces. Uitmuntende kwaliteit is reeds sinds het prille begin ons stokpaardje.

Vandaag is dit niet anders. We ontwerpen en produceren bij Woody nog steeds met dezelfde mindset. Natuurlijk zijn de ontwerpen door de jaren heen veranderd maar bij Woody kan je vandaag nog steeds rekenen op dezelfde vaste waarden: dierenthema’s, strepen in alle vormen en maten en natuurlijk glow-in-the-dark!

Woody is erin geslaagd om met haar collecties ieder lid van de familie te kleden in originele en kwalitatieve night- en homewear. Met Woody Original, Woody Boyzzz en Woody Girlzzz biedt het merk verschillende stijlen voor verschillende smaken, maar wel voor àlle leeftijden. Bovendien beperkt Woody zich niet enkel in night- en homewear. Ook ondergoed, zwemkledij, leisurewear en accessoires vind je terug in ons aanbod.

Naast fysieke winkels in België, heeft Woody ook een eigen webshop waar collecties online kunnen gekocht worden.

The Woody Group, een bedrijf met een hart voor mens, dier én planeet


Bij Woody hechten we enorm veel belang aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze pyjama’s. We vinden het dan ook super om te zien hoe onze Woody-pyjama’s jarenlang worden gedragen, en zelfs worden doorgegeven aan zusjes, broers, neefjes en nichtjes. Tegelijkertijd zijn we ons bewust van de negatieve impact van de modeindustrie op onze samenleving.

Duurzaamheid reikt voor ons dan ook veel verder dan enkel de kwaliteit van onze kledingstukken. We kiezen ervoor om de Woody-collecties te produceren en te distribueren met respect voor mens en milieu.

Roadmap Satellite Connections Business Directory | Leaflet Connections Business Directory | Leaflet

Dulle Grietlaan 1 Gent 9050 Belgium