Menu Sluiten

Schaap Tailors » Fashion in Belgium

Schaap Tailors

Contact: Ruben Opheide Koen Van Weverberg
Office Amerikalei 161 Antwerpen 2000 BelgiumOffice Zombeekstraat 23 Gent 9031 Belgium Mobile: +32 494 22 29 27 Mobile: +32 497 50 32 05 Website: www.schaaptailors.be

More Info

We build your wardrobe in tune with your needs

Ruben Opheide en Koen Van Weverberg richtten in 2018 het made-to-measure merk SCHAAP op. Hun kijk op maatwerk voor de modern gentlemen ging meteen van bij de start verder dan het klassieke kostuum op maat:

“Het comfort van een pasvorm die als gegoten zit is onevenaarbaar, en niet enkel voor een maatpak. Wij bieden een volledige made-to-measure garderobe: van tailored blazers, hemden en broeken tot Japanese denim en cashmere truien,”vertelt Koen Van Weverberg.

Purchasing quantity is an expense, purchasing quality is an investment

We stellen hoge kwaliteitseisen, zowel op vlak van materialen en leveranciers als de partners die jouw SCHAAP kledingstuk met precisie vervaardigen.

We selecteren alle stoffen en details zelf en gaan hierbij op zoek naar een grote diversiteit in stijlen zodat jij jouw unieke identiteit kan creëren. SCHAAP heeft net hierdoor als Belgisch merk toch een Europees karakter boordevol internationale inspiratie.

A personal service tailored to your needs

Een personal fitting in onze showrooms in Antwerpen of Gent, of op een plek die voor jou het beste past: wij bieden jou waar dan ook onze persoonlijke service. We nemen graag de tijd om te luisteren naar jouw wensen en werken daarom enkel op afspraak.

Ben je op zoek naar een trouwkostuum of een kostuum op maat voor een speciale gelegenheid? Wil je een tijdloze en verfijnde classic of mag je volgende maatpak of kledingstuk extra uitstraling hebben? Samen selecteren we de fijnste stoffen en afwerkingen.

Koen Van Weverberg: “Door te investeren in made-to-measure kledij creëer je als man een unieke garderobe die perfect aansluit bij jou als persoon en waar je je goed in voelt.”

Roadmap Satellite Connections Business Directory | Leaflet Connections Business Directory | Leaflet

Amerikalei 161 Antwerpen 2000 Belgium

Zombeekstraat 23 Gent 9031 Belgium