Menu Sluiten

Robb Zilla » Fashion in Belgium

Robb Zilla

Office Kammenstraat 53 Antwerpen 2000 Belgium Tel: +32 3 225 38 66 Mobile: +32 494 15 16 10 Website: www.robbzilla.be

More Info

over Robb.Zilla

 • Robb.Zilla is een Antwerpse juweelontwerper die opvalt door zijn flexibele creativiteit. In eigen atelier ontwerpt hij zijn juwelencollectie maar past hij ook zijn modellen aan naar jouw voorkeur. Hij geeft er ook diverse workshops, waar hij je tijdens enkele lessen inwijdt in de ‘verloren-was’-techniek.

  In de workshop Droomjuwelen word je aan de hand van een oefenmodel ingewijd in de kunst van het ontwerpen met de ‘verloren was-techniek’. Dezelfde techniek wordt ook in de workshop voor Trouwers aangeleerd aan koppeltjes die zó voor elkaar een originele en individuele ring creëren. Op een avondje maak je de ring van je partner naar eigen ontwerp en onder de deskundige begeleiding van Robb.Zilla.

  Oud goud

  Robb.Zilla is gespecialiseerd in de verwerking van oud-goud.

  Laat je nieuwe juwelen maken uit het oude goud dat in je schuifje ligt en afhankelijk van het ingeleverde gewicht en karaatgehalte, halveer je misschien wel de prijs van je nieuwe aanwinst. De waarde van jouw goud wordt bepaald volgens de dagkoers van het oud-goud.

  Daar Robb.Zilla oog heeft voor het sentimentele aspect van je oude goud krijg je de garantie dat jouw eigen goud opnieuw wordt verwerkt.

  Gouden tip voor trouwers:

  laat je ringen sponsoren door een erfstuk uit de familie

Roadmap Satellite Connections Business Directory | Leaflet Connections Business Directory | Leaflet

Kammenstraat 53 Antwerpen 2000 Belgium