Menu Sluiten

Publimo » Fashion in Belgium

Publimo

Office Ambachtsstraat 6 Mol 2400 Belgium Tel: +32(0)14 31 40 60 Website: www.publimo.be

More Info

Publimo in Mol is een expert op het vlak van belettering en reclame. Voor al je vormen van belettering, gaande van grote baniervlaggen naar drukwerk zoals visitekaartjes, ben je bij Publimo aan het juiste adres. Hoewel onze focus ligt op gedrukte en geprinte belettering kan je net zo goed bij Publimo langskomen voor een nieuwe website of voor ander grafisch ontwerp. Wij zijn in alle domeinen thuis. Autostickers en car wrapping, reclameborden, stickers, drukwerk, spandoeken, enz., je vindt het allemaal bij Publimo. Browse verder op deze site voor meer details over ons aanbod, of neem een kijkje in onze webshop!

Publimo: 2 generaties ervaring in belettering
Na twee generaties kunnen we bij Publimo met een gerust geweten zeggen dat we al ettelijke jaren ervaring hebben in het vak. De evolutie die belettering deze laatste decennia gemaakt heeft is spectaculair geweest: waar reclameborden bij Publimo vroeger nog met de hand ontworpen en geschilderd werden maken we nu gebruik van de laatste snufjes. Tegenwoordig wordt een design voor een reclamebord niet geverfd maar geprint op een vinyl folie waarin de mogelijkheden eindeloos zijn. Een andere aanpak dus, maar altijd dezelfde service!

 

Technische snufjes voor jouw belettering
Vooral de opkomst van digitale opmaak en digitale bedrukking heeft belettering en reclame volledig omgevormd. De opties worden nog steeds voortdurend uitgebreid en laten je toe je belettering, reclame en zelfs je hele interieur als je dat wil volledig naar jouw smaak te laten bedrukken. Met behulp van lasers kunnen we uiterst gedetailleerde letters of afbeeldingen uitfrezen of weglaseren. Statische raamfolie plakt zonder lijm tegen je ruit. En met Led-verlichting kunnen indrukwekkende lichteffecten gecreëerd worden in allerlei kleuren. Reclame gaat dus met rasse schreden vooruit!

Roadmap Satellite Connections Business Directory | Leaflet Connections Business Directory | Leaflet

Ambachtsstraat 6 Mol 2400 Belgium