Menu Sluiten

Mac ryan borduuratelier » Fashion in Belgium

Mac ryan borduuratelier

Contact: Frans de Laat
Office Minderhoutdorp 66 Minderhout 2322 Belgium Tel: +32 (0)3 314 40 46 Website: www.macryan.be

More Info

Mac Ryan, méér dan alleen borduren.

Méér dan alleen borduren in de brede zin van het woord. Bij ons kan je ook werk- en bedrijfskleding aankopen. Naast het borduren, kan je ook kiezen voor bedrukken. We willen ook meer aanbieden dan alleen borduren, dit leggen we uit aan de hand van onze kernwaarden.

We zijn een familiebedrijf, we vormen een hecht en warm team. Elke dag werken we samen in ons bedrijf, een opdracht wordt altijd door verschillende collega’s afgewerkt. Hier zijn we dan ook terecht trots op. Daarnaast hebben we allemaal een even grote passie voor het borduren.

Door deze passie, streven we naar de beste kwaliteit voor onze klant. Borduren is een kunst, er spelen diverse technische aspecten mee die het eindproduct bepalen. We proberen dit te perfectioneren door steeds mee te zijn met de allernieuwste technieken. Naast de techniek, laten we ook onze creativiteit de vrije loop om zo tot de mooiste resultaten te komen. Zo kunnen we ook opdrachten borduren, die onze concullega’s niet aannemen. Voor speciale opdrachten bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

We richten ons op de klant, de klant staat bij ons centraal en we doen er zoveel mogelijk aan om deze blij te maken met het eindresultaat. Hiervoor denken we mee met de klant en bekijken samen alles wat mogelijk is. Zoals eerder aangehaald zijn we ook bereid om bijvoorbeeld speciale opdrachten aan te nemen, maar ook bereid om dat extraatje te doen.

Als laatste vinden we continuïteit en stabiliteit heel belangrijk. We streven naar langdurige werkrelaties, zowel met onze klanten als onze leveranciers. Om dit te bereiken stellen we vertrouwen, kwaliteit en een persoonlijke aanpak voorop.

Missie

We zijn gepassioneerd bezig met borduren, waardoor de klant kan rekenen op kwaliteitsvolle werk- en bedrijfskleding. We staan steeds klaar voor onze klanten en denken met ze mee. Zo streven we continu naar mooie eindproducten.

Visie

We willen dat bedrijven en medewerkers er netjes uitzien door het verzorgen van hun werk- en bedrijfskleding, zodat ze hun zichtbaar- en herkenbaarheid verhogen.

Roadmap Satellite Connections Business Directory | Leaflet Connections Business Directory | Leaflet

Minderhoutdorp 66 Minderhout 2322 Belgium