Menu Sluiten

Kroko » Fashion in Belgium

Kroko

Doornikserijksweg 10 Kortrijk 8510 Belgium Tel: +32 (0)56 23 20 90 Fax: +32 (0)56 23 20 99 Website: www.kroko.com

More Info

KROKO n.v. is een Belgisch familiebedrijf met een vijftigtal werknemers. De corebusiness bestaat uit de productie van polyester spiraal, metaal- en bloktandritsen. Het gamma wordt vervolledigd met de verkoop van band-haaksluitingen. 85% van de omzet wordt gerealiseerd uit export.

Onze troef is een geëngageerd en ervaren verkoopteam dat met ondersteuning van het technisch team oplossingen op maat weet aan te bieden. Ons logo geldt als kwaliteitslabel op al onze producten.

In de fabriek te Kortrijk produceert KROKO polyester spiraal-, metaal- als bloktandritsen, in een gebouwoppervlakte van 5000m². Ook de hoofdzetel van de firma is er gevestigd. Dankzij een vaste partner sinds 1991, met een productie-eenheid in Taiwan, kan KROKO nv rechtstreekse leveringen maken in het Verre Oosten. KROKO nv staat garant voor éénzelfde kwaliteit, waardoor deze goederen dan ook voorzien zijn van het bekende firmalogo.

Kwaliteit

Alle producten van KROKO N.V. worden door de markt algemeen aanvaard als high-end materialen. Het gebruik van uitstekende grondstoffen, nauwgezette productiemethodes en een gedetailleerde kwaliteitscontrole zorgen ervoor dat elk product beantwoordt aan de strengste normen zoals DIN, BS, NFG e.a. Ook specifieke tests o.m. in een eigen testlabo op vraag van de klant zijn mogelijk.

KROKO N.V. houdt van hechte en duurzame klantenrelaties. Daarom maakt het bedrijf elke dag opnieuw werk van opvolging en nazorg. Bij belangrijke projecten steken de medewerkers al hun energie in gezamenlijke planning, ordervoorbereiding en opvolging. Samenwerken met KROKO N.V. geeft aan elke bedrijf zekerheid en continuïteit.

Roadmap Satellite Connections Business Directory | Leaflet Connections Business Directory | Leaflet

Doornikserijksweg 10 Kortrijk 8510 Belgium