Menu Sluiten

June in the City » Fashion in Belgium

June in the City

Contact: Sophie Knockaert Michèle Knockaert
Office Naamsesteenweg 384 Heverlee 3001 BelgiumOffice Winterslagstraat 40 Genk 3600 Belgium Tel: +32 16 40 20 24 Tel: 089 51 16 50 Website: www.juneinthecity.be

More Info

JUNE TEAM

June in The City is het geesteskind van Sophie Knockaert. In 2012 opende ze een eerste hub in Heverlee, in 2017 volgde een hub in Genk waar haar zus Michèle het voortouw neemt.  Ondertussen worden Sophie en Michèle in beide hubs bijgestaan door een enthousiast team!

IK KOOP BELGISCH

June in The City is een fiere ambassadeur van het ‘Ik Koop Belgisch’ label. Je vindt in de beide hubs een 16-tal Belgische merken van Bellerose over Magdalena tot Aymara en Just in Case. Ook voor accessoires en schoenen van Belgische bodem zit je hier goed: zo val je er voor de minimalistische juwelen van OLA of de subtiele en toch opvallende schoenen van Atelier Content. Daarnaast tekent het Britse merk Ted Baker voor excentriciteit en zorgen labels zoals Katia G. en MaxMara voor Italiaanse flair.

SHOPBELEVING

June in the City staat voor een aangename winkelervaring op maat. Je kan er regelmatig terecht voor zondag shoppings en shopavonden. Evengoed ontdek je de kledingcollecties tijdens pop-ups op verrassende locaties.

PRIVATE SHOPPING

Wil je alleen of met een groep vriendinnen in alle rust komen winkelen? Samen shoppen en gezellig een glas drinken? Dan organiseert June in the City een private shopavond die bij je past. Neem gerust contact op via een van onze twee hubs mocht je hierover extra informatie wensen.

EVENTS

Daarnaast organiseren Sophie en Michèle events zoals ontmoetingen met ontwerpers, consult

Roadmap Satellite Connections Business Directory | Leaflet Connections Business Directory | Leaflet

Naamsesteenweg 384 Heverlee 3001 Belgium

Winterslagstraat 40 Genk 3600 Belgium