Menu Sluiten

fil rouge » Fashion in Belgium

fil rouge

Contact: Katrijn Mannaerts
Office Palmanshoevestraat 48 Wilrijk 2610 Belgium Mobile: +32 486 80 23 32

More Info

COUTURE

Voor een bijzondere gelegenheid ontwerpt Katrijn Mannaerts exclusieve kledingstukken op maat. De unieke persoonlijkheid en de figuurstijl van de klant blijven steeds het vertrekpunt.

 

In elk van haar creaties streeft de ontwerpster naar tijdloze soberheid met een elegante toets. De melancholische sfeer rond de vorige eeuwwisseling en de modernistische architectuur- en kunstbeweging uit de jaren ’20 en ’30 vormen haar voornaamste inspiratiebronnen.

 

HOE GAAT HET TE WERK?

Eerst wordt een persoonlijk ontwerp volledig op maat in baalkatoen uitgewerkt, nadien volgen enkele doorpassen in de gekozen stof met telkens kleine meetcorrecties. Zo groeit het kledingstuk naar haar definitieve vorm als een ‘tweede huid’ rondom het lichaam…

MAATPAK

filrouge staat voor unieke maatpakken voor de vrouw die een persoonlijke en professionele uitstraling belangrijk vindt.

 

Telkens elegant, tijdloos en toch hedendaags is het broekpak of tailleur voor de vrouw een veelzijdig en waardevol basisstuk, ideaal voor elke leeftijd, stijl en gelegenheid. Dankzij vele combinatiemogelijkheden met bloezen, truitjes en accessoires creëert uzelf uw eigen look. Ook gilets en hemdbloezen maken deel uit van de kledinglijn.

 

Vijf redenen waarom u voor een maatpak van filrouge zou kiezen: persoonlijke service, een perfecte pasvorm, ruime keuze in modellen en tijdloze kwaliteitsstoffen, afwerking door een gespecialiseerd Duits atelier én een levenslange ‘service na verkoop’ zijn de garanties voor járenlang draagplezier.

 

De permanente collectie kan u geheel vrijblijvend bekijken via afspraak of tijdens presentaties op maat. Indien gewenst, komt filrouge ook graag bij u thuis of op kantoor om het maatpak concept aan u voor te stellen.

Roadmap Satellite Connections Business Directory | Leaflet Connections Business Directory | Leaflet

Palmanshoevestraat 48 Wilrijk 2610 Belgium