Menu Sluiten

Credeco » Fashion in Belgium

Credeco

Office Vuurstraat 55 Brussel 1190 Tel: +32 2 343 12 22 Website: www.credeco.be

More Info

ZEEFDRUK EN BEDRUKKING

Zeefdruk is de meest gebruikte methode om afdrukken op textiel aan te brengen. De stoffen kunnen met 1 tot 8 kleuren en in full colour bedrukt worden. Voor het maken van een zeefdruk moet u rekening houden met vaste kosten (raam en film) per kleur en per bedrukkingsformaat.

TRANSFER- EN FLEXDRUK

Bij deze techniek wordt een vinylsnede met verhitting op verschillende stoffen aangebracht. Dit procedé wordt zeer veel gebruikt voor kleine en middelgrote series. Uw logo’s kunnen uit één kleur bestaan of in full colour zijn. Bij dit procedé hoeft u geen rekening te houden met technische kosten voor kleine en middelgrote series. De prijs per stuk wordt daardoor zeer interessant.

BORDUURWERK

Borduurwerk geeft een mooie meerwaarde aan uw textiel. De prijs van borduurwerk verschilt naar gelang het te borduren oppervlak. Bij de eerste bestelling is digitalisering per logo vereist.

RECLAMEARTIKELEN

Een reclameartikel is een middel om uw bedrijf, diensten, vereniging, club of afdeling tegen lage kosten per stuk te promoten. Bij ons hebt u keuze uit een groot aantal verschillende producten. Leg uw ideeën gerust aan ons voor.