Menu Sluiten

Balko NV » Fashion in Belgium

Balko NV

Office Marcel Windelsstraat 31 Waregem 8790 Belgium Tel: +32 56 60 81 87 Mobile: +32 56 60 96 54 Website: www.balko.be

More Info

Creatie & productie van damesmode

Balko is een confectiebedrijf voor damesmode. Samen met onze klanten ontwikkelen we damescollecties op maat in het segment van city wear: (jeans)broeken, jassen, truien, rokken, kleedjes, tops, shorts, …

Sampling, sourcing, productie, kwaliteitscontrole, logistiek én distributie maken deel uit van onze dienstverlening.

We ondersteunen de klant bij elke stap van het proces. Balko biedt een exclusieve service op maat, aangepast aan de behoeften van elke individuele klant.

We zijn gespecialiseerd in damesbroeken. Met de perfecte pasvormen en ruime keuze aan materialen kunnen we inspelen op specifieke modetrends en consumentenbehoeftes.
Bent u retailer of distributeur en wilt u een private label collectie lanceren? Bekijk zeker onze diensten en neem contact met ons op.

TROEVEN

Prijs
Met productie-eenheden in Europa, Afrika en het Verre Oosten kunnen we inspelen op de marktomstandigheden en elke klant een optimale service op maat aanbieden.

Strakke levertermijn
Orders voor stoffen en materialen die op voorraad zijn kunnen binnen de drie weken geleverd worden. We werken nauw samen met onze klanten om de snelste service op maat te bieden.

Oplages
Bij Balko kunt u terecht voor zowel kleine als grote aantallen. Afhankelijk van het type stof en product werken we steeds een voorstel op maat uit.

Flexibiliteit
We kunnen snel schakelen tussen onze productie-units in het Verre Oosten (voor grote startoplages) en de productiesites in Europa (voor de follow-up bestellingen).

Al jarenlang een vaste waarde in het Europese modelandschap
Het verhaal van Balko begon meer dan 80 jaar geleden. Het bedrijf werd opgericht en geleid door de familie Ballière gedurende 5 generaties. Dit rijke verleden staat op vandaag garant voor een ruime ervaring, knowhow en deskundigheid ten dienste van de klanten.

Balko is een trots lid van het BSCI, een initiatief dat bedrijven verenigt die inzetten op betere werkomstandigheden in hun toeleveringsketen. In onze productie-units in het Verre Oosten en Azië wordt nauw toegezien op respect voor de werknemers en ethisch verantwoorde werkomstandigheden.

 

 

Fashionably green
Balko draagt ook een steentje bij aan een groenere wereld met het “Fashionably green” label dat wordt toegekend aan de collecties waarbij gewerkt werd met gerecycleerde materialen of waarbij het productieproces ecologisch verloopt.

Roadmap Satellite Connections Business Directory | Leaflet Connections Business Directory | Leaflet

Marcel Windelsstraat 31 Waregem 8790 Belgium