Menu Sluiten

Ayanne » Fashion in Belgium

Ayanne

Contact: Laurence Beyaert
Lange Kruisstraat 6K Gent 9000 Belgium Mobile: +32 (0) 477 39 96 61 Website: www.ayanne.be

More Info

Ayanne is een open atelier in hartje Gent waar maatkledij volgens de oude Franse haute couturetechnieken wordt vervaardigd. Dames kunnen er op afspraak terecht voor avond- en bruidskledij als ook voor tijdloze basics op maat. Ayanne werkt enkel puts natuurlijke stoffen (voornamelijk zijde) in haunting een uiterst fijne afwerking. Ieder stuk wordt exclusief in het couturesalon vervaardigd. U wordt er hartelijk ontvangen in een vertrouwde warme sfeer.

Aan de hand van professioneel stijladvies gaat Laurence Beyaert samen met de klant op zoek naar het perfecte ontwerp. Het resultaat is een unieke jurk gemaakt naar wens en identiteit van de klant.

Ayanne presenteert bovendien een collectie bruidskledij die tevens op maat wordt gemaakt. Laurence Beyaert, de vrouw achter Ayanne, laat zich inspireen door unieke, persoonlijke verhalen die ze met naald en draad vertaalt.

Dit voor de moderne bruid die belang hecht aan persoonlijkheid en authenticityit.

Laurence studeerde in 2006 af als kunsthistorica aan de universiteit van Gent. Nadien startte ze een opleiding modeontwerp in Brussel. Na enkele jaren in het commerciële circuit van de mode-industrie kon ze aan de slag in het atelier van Kaat Tilley. Zij deed haar dromen.

Deze droom wordt in 2012 werkelijkheid met de opening van een eigen couturesalon annex boutique. Met Ayanne gaan we terug naar een tijd waarin eleven maten met precisie werden opgemeten en eleven ideeën en visies kwalitatief werden uitgevoerd. “Zowel het fragiele als het sensuale, de kracht versus de kwetsbaarheid verenigen en verweven.”

Roadmap Satellite Connections Business Directory | Leaflet Connections Business Directory | Leaflet

Lange Kruisstraat 6K Gent 9000 Belgium